Website Update

Er is iets compleet misgegaan met onze provider. De website van de Alkmaarse Fietsersbond staat wel op de server van de provider, maar die kan hem door een geschil met een toeleverancier niet meer toegankelijk maken op het internet. De situatie is al 3 maanden zo, en dus tijd om daar iets anders op te verzinnen.

Een van de mogelijkheden is dit weblog. Het is veel werk om onze berichten in dit format te proppen, maar het voegt ook zaken toe zoals de reageermogelijkheid en zogenaamde RSS-feed.

Andere opties zoals wachten tot onze oude website het weer gaat doen hebben we inmiddels opgegeven. We hadden ook kunnen wachten tot de nieuwe websiteversie van de landelijke Fietsersbond klaar is. Maar ook dat zal langer duren dan ons lief is. Als die klaar is, dan gaan we wel kijken of het slim is om daar op over te stappen.

Wat dat betreft willen we tot die tijd niet al te veel tijd steken in deze webplek. De kans is groot dat het nieuwe CMS (beheersysteem) anders is dan het hier gebruikte van Web-log.

Advertenties

Geplaatst op 2009-05-15, in Regio. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.