Fietscontactavond

Eind-Februari verschenen berichten in de krant dat de Fietsrouteplanner voor Noord-Holland klaar is en gebruikt kan worden. We merkten echter dat dat al even eerder kon en hebben hier al begin-December iets over gemeld. Misschien moesten er nog wat punten op de xef, maar de routeplanner was toen al goed te gebruiken. Zeker in de regio Alkmaar.

Maar nu is de uitgebreide fietsrouteplanner officixebel gelanceerd. De vrijwilligers die er veel werk in gestoken hebben willen we nogmaals van harte bedanken.

Voor alle duidelijkheid, het gaat hier om een zeer uitgebreide routeplanner speciaal voor alle soorten van fietsverkeer. Eerder was voor Noord-Holland al een fietsknooppuntenplanner gelanceerd. Die is speciaal voor recreatief fietsen bedacht. Beide zijn nu binnen 1 planner te gebruiken. Rechtsboven op de fietsplannerwebsite is om te schakelen tussen ‘Recreatieve Planner’ en ‘Deur tot Deur’.

Op de Fietscontactavond van de Fietsersbond Alkmaar en omstreken zal een introductie worden gegeven door een Fietsrouteplanner-vrijwilliger.

We schreven al eerder over de Fietscontactavond, die op donderdag 18 maart tussen 19:30 en 22:00 wordt gehouden in de Vest te Alkmaar. De Vest ligt 50 meter ten noorden van de bewaakte fietsenkelder onder het Canadaplein. Die is net als de Fietscontactavond gratis.

Geplaatst op 2010-03-03, in Regio. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: