Teken de Intraduct-Petitie!

Het onderstaande bericht is verouderd. U hoeft niet meer te tekeken. Door een vreemde zet van Verkeersgedeputeerde Post (‘Ik heb al besloten, de mening van Heerhugowaard doet er niet toe.’) heeft de politiek van gemeente Heerhugowaard zich op het verkeerde been laten zetten. Zij hebben zich geschikt en hebben het fietsviaduct laten vallen en de fietstunnel omarmd. Het is de bedoeling dat we hier nog een completer verslagje van plaatsen.

Als regionale Fietsersbond willen we een goed herstel van de belangrijke fietsverbinding Middenweg Heerhugowaard naar Nollenweg Alkmaar. Steun ons daarbij. Druk op de gele knop hieronder en vul vervolgens onderaan in het reactievak in: ‘Ik steun de Intraduct-petitie.’ Andere en aanvullende teksten mogen natuurlijk ook. Vul daaronder een naam in. De vakken Mailadres en URL kunt u leeg laten. Alvast bedankt voor uw bijdrage

Klik hier en
teken nu de
Intraduct-Petitie!
Tussenstand t/m 03-10-2010:
500 ondersteuners op de website
630 ondersteuners op papier

Tot eind-September-2010 hebben we nog de tijd om de Provinciale politici te overtuigen van de grote voordelen die het fietsviaduct biedt. Tussen 25 augustus en 1 september stonden we 5 middagen met deze petitie bij het Nollencircuit.

In het Intraduct-artikel is te lezen dat het Intraduct (fietsbrug) verkeersveiliger, sociaal veiliger en een flink stuk korter is dan de al jaren uitgestelde fietstunnel, die veel verder van het Nollencircuit komt.

Advertenties

Geplaatst op 2010-08-19, in Alkmaar, Heerhugowaard. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.