Intraduct Update-1

Even een kort bericht over het Intraduct. Binnenkort volgt meer. De websmaster is net terug van vakantie. Hij heeft zijn fietsvakantie een beetje verschoven om op 9 september bij een commissie vergadering in Heerhugowaard te zijn. Daar hebben we de ruim 1000 steunbetuigingen aangeboden aan de commissievoorzitter voor stadsontwikkeling. We hebben ons best gedaan om de commissieleden te overtuigen, zodat zij hun provinciale vertegenwoordigers kunnen overtuigen.

Dezelfde 1000 steunbetuigingen hebben we ook op 6 september aangeboden aan de provinciale commissie voor Wegen, Verkeer en Vervoer, die kan besluiten om ons Intraductplan uit te laten voeren. Helaas hoorden we enkele dagen eerder dat dit punt van de agenda was gehaald. Vreemd, want nog niet alle fracties hadden hun stanpunt bepaald. Inmiddels is het in de vergadering van 30 sepetember weer op de agenda geplaatst, mede door het aanbieden van zoveel steunbetuigingen. Het is dus nog even wachten op het resultaat. Wij strijden verder.

We zijn ontzettend blij met zoveel positieve reacties. Langs de weg en op de website hoorden we vrijwel alleen opmerkingten als: ‘Prima initiatief. Nee geen tunnel.’, ‘Dit fietsbrugplan is de beste oplossing.’ en ‘De provincie moet zo snel mogelijk jullie plan uitvoeren.’ Van de inmiddels 1100 reactie waren er 5 met een afwijkende mening. 2 daarvan wilden de fietstunnel, 3 vonden de huidige omrijsituatie prima.

Zolang er nog geen besluit is gevallen zijn steunbetuigingen nog steeds welkom.

Klik hier en
teken nu de
Intraduct-Petitie!
Tussenstand t/m 03-10-2010:
500 ondersteuners op de website
630 ondersteuners op papier
Advertenties

Geplaatst op 2010-10-03, in Alkmaar, Heerhugowaard. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.