Voorburggrachtruzie

Fietsster krijgt klappen, politie zoekt getuigen

NOORD-SCHARWOUDE – donderdag 28 oktober 2010.
Rond 09:00 uur is een 44-jarige vrouw uit Zuid-Scharwoude op haar fiets klemgereden door een onbekend gebleven automobilist. Het slachtoffer kreeg enkele klappen en trappen waarna de Noord-Afrikaanse verdachte er in zijn zwarte terreinwagen vandoor ging. De vrouw is behandeld door haar huisarts die enkele zellingen en kneuzingen constateerde.

De vrouw fietste over de Voorburggracht toen de automobilist, die vanuit een uitrit kwam, haar voorrang moest verlenen. Hierna probeerde de man de vrouw met zijn auto herhaaldelijk de kant in te drukken. Bij de kruising met de Provincialeweg N504 was de vrouw het zat en sloeg ze met haar hand op het dak van de auto. Toen zij met de automobilist de kruising over was gestoken reed hij haar echt klem en kwam hij boos op haar af. De vrouw had van zijn auto af moeten blijven zo schreeuwde hij, waarna hij haar te lijf ging en enkele klappen in haar gezicht en trappen tegen haar benen gaf. Hierna stapte hij in zijn auto en reed weg. De vrouw bleef licht gewond en geschrokken achter.

De verdachte voldoet aan het volgende signalement:
Man met getinte huidskleur, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, leeftijd ongeveer 20 jaar, had een rond gelaat, zwart kort krullend haar met een matje in de nek. De man droeg zwarte kleding en een jas met een bontkraag. Hij reed in een zwarte, ‘Jeep-achtige’ auto.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u op of in de omgeving van de Voorburggracht donderdagochtend iets verdachts gezien? Neemt u dan contact met de politie in Heerhugowaard via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Advertenties

Geplaatst op 2010-11-01, in Langedijk. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.