Intraduct Update-2

De Intraduct-petitie is nieuw leven in geblazen via de laatste Fietsflits van de landelijke Fietsersbond. Alle Fietsflitsen kan je hier bekijken. Aanmelden voor de Fietsflits kan daar ook.

Verder hebben we een linkfout hersteld. De doorschakeling vanaf http://www.intraduct.tk deed het de laatste weken niet meer door een verandering bij het hostbedrijf web-log.nl. Excuses daarvoor. Na het herstellen kwamen meteen weer enkele steunbetuigingen via die route binnen.

En dan de belangrijkste vraag: ‘Heeft steunbetuigen nog zin?’ Het antwoord is ja. De provinciale politiek heeft nog geen besluit genomen over de tunnel of de brug. Wat dat betreft houden we ons vast aan de uitspraak van gedeputeerde Post in de commissie Wegen, Verkeer en Vervoer van 6 september 2010: “Zij realiseert zich dat de afspraken op bestuurlijk niveau zijn gemaakt en dat uiteindelijk de raad en PS het laatste woord hebben.” Met ‘zij’ wordt de gedeputeerde bedoeld en de PS (Provinciale Staten) hebben sinds 6 september nog geen uitspraak gedaan.

Ons complete verhaal is hier te vinden en daar kan dus nog steeds steun worden betuigd.

Advertenties

Geplaatst op 2010-11-10, in Alkmaar, Heerhugowaard. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s