Bewaakte Stalling Middenwaard

HEERHUGOWAARD – Na een paar keer uitstellen werd op maandag 15 november 2010 de gratis bewaakte fietsenstalling bij de Middenwaard geopend door wethouder Binnendijk. Hij hoefde daarvoor niet ver op pad, de stalling ligt aan de westkant van het winkelcentrum vlakbij het gemeentehuis en de bibliotheek. O ja, en achter de oliebollenkraam zo die aanwezig is.

De stalling wordt bewaakt door mensen van Rataplan, die ook de fietsenstallingen bewaken bij de stations van Heerhugowaard en Alkmaar-Noord. Zij hebben ook hier een werkplaats voor kleine reparaties als fietsverlichting.

De stalling is voorzien van 10 stopcontacten voor electrische fietsen en heeft telt 90 fietsenrekken. Het is een tijdelijke behuizing, die er zeker 2 jaar zal staan. En hij was meteen in trek. De wethouder had zijn fiets nog niet weggehaald, of 2 jonge meiden stalden hun fietsen op die plek.

Als Fietsersbonders hebben we aangedrongen op wat wegwijzers en/of informatieborden, zodat ook aan de andere kant van het winkelcentrum duidelijk is dat er een bewaakte stalling is. In de parkeergarage van De Mare in Alkmaar-Noord is al een jaar een gratis bewaakte fietsenstalling, maar weinig mensen kunnen die vinden. Met deze zal dat wel beter gaan, hij is in elk geval vanaf de noordwestkant goed te zien.

Advertenties

Geplaatst op 2010-11-22, in Heerhugowaard en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.