De stand der zaken (aanvulling 3)

Beste bezoeker, fietser of nog liever actieve fietser in onze regio Alkmaar:

De website van de Regionale Fietsersbond Alkmaar heeft grote problemen, veroorzaakt door Web(-)log.nl. Zij wilden al hun weblogs verhuizen van de USA naar Nederland en dat moest in 2 dagen gebeuren. Nu 4 maanden later is die verhuizing nog niet helemaal gereed. Af en toe verschijnt er iets op www.fietsmaar.weblog.nl (was www.fietsmaar.web-log.nl) en is o.a. gekoppeld aan www.fietsersbond.nl/alkmaar

De meeste van de actieve web-loggers hebben zelf een ander onderkomen gezocht. De kans is dus groot dat Weblog.nl dit enorme debâcle niet gaat overleven. Wij zijn dus ook maar op deze nieuwe plek begonnen.

In de afgelopen maanden is het gelukt om een zogenaamd exportbestand van de oude berichten te maken. Die staan inmiddels op deze website, de dubbeling hebben we verwijderd en alles is weer onder de juiste categoriën geplaatst.  Verder hebben we de service-pagina opnieuw gemaakt omdat het WordPress-systeem slecht omgaat met tabellen. Idem voor de knelpuntenlijst. Daarbij zijn meteen de knelpunten nagelopen en bijgewerkt.

Het menu is inmiddels ook beter ingericht.

Er zijn nog dingen die uitgevoerd worden als het goed linken van de fietsdossiers. Dat kan nog wel even duren. Het verhuizen van de foto’s ook, maar ze zijn nu in elk geval zichtbaar. En verder zult u nog geregeld een nietwerkende link kunnen treffen of xeb waar vroeger ë stond.

Advertenties

Geplaatst op 2011-12-27, in Regio. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s