Wielrenners Onderuit

BERGEN – Op de Herenweg raakte een 56-jarige man uit Krommenie gewond toen hij zondagochtend 1 april omstreeks 10:30 uur met zijn racefiets ten val kwam. De man kwam in botsing met een wandelaar. Het slachtoffer is per ambulance, met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

KOEDIJK – Een dik uur later om 11.50 uur reed een wielrenner in een groep tegen een versmallingpaaltje op de Kanaaldijk. De man droeg geen helm. Op het moment van de botsing reed de groep ongeveer 35 km/uur. De man is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. (Er zijn geen verdere persoonsgegevens bekend.)

SCHOORLDAM-OOST – Een half uur later, omstreeks 12:15 uur kwam een 48-jarige man uit Heerhugowaard met zijn racefiets ten val. De man reed met een grote groep op de Rekerkoogweg in de richting van de Diepsmeerweg. Een tegemoetkomende auto, bestuurt door een 26-jarige man uit Sint Maarten wilde linksaf slaan. De groep fietsers zou hierdoor hebben moeten uitwijken, waarbij een van hen op 100 meter van de auto ten val kwam. De man is met onbekend letsel afgevoerd met een ambulance.

Advertenties

Geplaatst op 2012-04-02, in Alkmaar, Bergen, Harenkarspel. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s