Aanrijding bij zwembad Hoornse Vaart

ALKMAAR – Op woensdagmiddag 1 augustus omstreeks 17:00 uur raakte een 9-jarige fietser gewond bij een aanrijding op de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar, waarbij de tegenpartij -een automobiliste- is doorgereden. De politie in Alkmaar is op zoek naar de bestuurster en eventuele getuigen van het ongeval. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.
De jongen kwam vanaf het zwembad Hoornse Vaart en wilde bij het zebrapad de Hertog Aalbrechtweg oversteken. Juist op dat moment kwam een auto aangereden. Het jongetje probeerde nog te remmen, maar de remmen van zijn fiets werkten niet goed. Ook de bestuurster van de auto probeerde te remmen, maar botste toch tegen het fietsertje, die hierdoor ten val kwam. De bestuurster heeft nog wel vanuit de auto gevraagd hoe het met de jongen ging, maar reed vervolgens weg. Het jongetje moest zich later onder doktersbehandeling laten stellen met schaafwonden en kneuzingen.
De politie verzoek de bestuurster zich te melden. Het gaat om een blanke vrouw, 24 tot 25 jaar oud, blond haar en een tenger postuur. Zij reed in een auto, gelijkend op een donkergroene Toyota hatchback. Ook informatie van getuigen is welkom.

Advertenties

Geplaatst op 2012-08-08, in Alkmaar. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s