Kettingblad Maart-2013

Het Kettingblad van Maart-2013 is inmiddels verspreid of ligt binnen enkele dagen op de mat bij de ruim 600 leden van de Fietsersbond in de Regio Alkmaar. Alle Kettingbladen zijn te vinden via het menu: Regio > Kettingblad.

Het is wederom een flink ‘jaarverslag’ geworden, die een periode van de afgelopen 15 maanden behelst. Er is veel gebeurd en gerealiseerd. Dat dragen we graag uit, maar door drukte vinden we daar niet altijd tijd voor. In het blad doen we dan ook een oproep voor Fietsersbondleden die actief willen worden. In Alle gemeentes kunnen we nieuwe actievelngen goed gebruiken, vooral in de gemeente Heerhugowaard. Bel of mail ons voor meer informatie.

In de PDF-versie hiernaast staan linken, die naar uitgebreidere berichten wijzen op deze website. Die PDF-versie kunt u naar hartelust doormailen of andersinds digitaal verspreiden. Maar practischer is het om alleen de link naar de PDF te verspreiden.

Volgelingen
In de rechterkolom van deze website zijn onderaan  de abonneerlinks voor de RSS-feeds verbeterd. Zoals bekend mag zijn houden we de website actief bij en kunt u kiezen voor een mailtje als er een nieuw bericht verschijnt of kunt u gebruik maken van een 7-tal RSS-opties. RSS zit tegenwoordig in elke browser en als u op functieknop F1 drukt en vervolgens RSS in het zoekvak tikt, dan komt daar veel informatie over.

De RSS-feeds of mailservice maken digitale nieuwsbrieven vrijwel overbodig en ontnemen ons administratie. RSS-feeds werken zonder mailadres en de mail-adressen voor de mailservice komen niet bij ons terecht.

Geplaatst op 2013-03-21, in Regio en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: