Kettingblad Januari-2014

Het Kettingblad van Januari-2014 ligt inmiddels bij circa 600 Fietsersbondleden op de mat. Naast de gemeentes Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Langedijk en Heiloo is de regiopost deze keer ook voor ons op pad geweest in Graft-De Rijp.

In de afgelopen 10 maanden is veel werk verzet en hebben we weer aardig wat bereikt. In maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Heerhugowaard, Bergen, Langedijk en Heiloo. Die van Alkmaar, Schermer en Graft-De Rijp zijn vanwege de fusie pas in november-2014. Vanwege de komende discussieavond in Bergen hebben we haast gemaakt met de verspreiding. En daar hebben we nog een tandje bijgezet omdat we ook voor 26 januari wilde melden dat we op de 50+beurs staan.

Helaas is in de 3de spellingsronde iets fout gegaan. Daardoor staan op bladzijde 5 onder Overstad een 2-tal straten die een verkeerde naam hebben gekregen. (Zie de reacties hieronder.) Op de webversie hiernaast hebben we dit aangepast. In die versie staan linken in die naar uitgebreidere berichten wijzen op deze website. Die PDF-versie kunt u naar hartelust doormailen of andersinds digitaal verspreiden. Maar praktischer is het om alleen de link naar de PDF te verspreiden. (In Firefox zijn door updates problemen met het tonen van PDF-standen. Dit is op te lossen door in menu Extra -> Opties -> Toepassingen bij ‘Portable DocumentFformat’ voor ‘Adobe reader’ te kiezen.)

Alle Kettingbladen zijn te vinden via het menu: Regio > Kettingblad.

Volgelingen
In de rechterkolom van deze website zijn onderaan de abonneerlinks voor de RSS-feeds verbeterd. Zoals bekend mag zijn houden we de website actief bij en kunt u kiezen voor een mailtje als er een nieuw bericht verschijnt of kunt u gebruik maken van een 7-tal RSS-opties. RSS zit tegenwoordig in elke browser en als u op functieknop F1 drukt en vervolgens RSS in het zoekvak tikt, dan komt daar veel informatie over.

De RSS-feeds of mailservice maken digitale nieuwsbrieven vrijwel overbodig en ontnemen ons administratie. RSS-feeds werken zonder mailadres en de mail-adressen voor de mailservice komen niet bij ons terecht.

Geplaatst op 2014-01-20, in Regio en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Joep Rynja

    In de kettingbrief wordt gesproken over de peperstraat en de oosterstraat in alkmaar overstad. Maar helaas zou ik niet weten, waar die zijn

  2. @Joep: Er is iets misgegaan met de laatste spellingscontrole. Oosterstraat moet Noorderstraat zijn en Peperstraat moet Zijperstraat zijn. Beide stonden een de voorlaatste versie nog goed in de text en zijn door even niet op te letten door de speller verkeerd aangepast. In de onlineversie is dat inmiddels aangepast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: