Paul Harder Daalmeer

Alweer enige tijd terug is de showroom van Bough bikes in de binnenstad gesloten. Ze maken nog steeds leuke houten fietsen en zijn nog altijd op het internet actief. We hebben niet de indruk dat er nu een andere plek is waar deze fietsen betast kunnen worden, maar inmiddels rijden er voldoende in en om Alkmaar rond om ze in levende lijve aan te treffen.

Minstens zo belangrijk is dat Paul Harder een dikke week terug na jaren opnieuw begonnen is in het winkelcentrum Daalmeer (Johanna Naberstraat 39). Deze ervaren fietsenmaker is toegevoegd aan onze servicepagina. Eigenlijk is deze zaak het beste te zien vanaf het Molentochtpad, dat daar door de Seinetunnel onder de Laan van Parijs door gaat. Vanuit die tunnel kan je er met de trap naar toe en anders is het nog even vanaf het Molentochtpad zoeken voor een gelijkvloerse manier.

Paul Harder kennen we van eerdere fietsenzaken aan de Koorstraat bij de Grote Kerk en later aan de Laat waar nu Yvo Jonker zijn fietsenzaak heeft. Voor de Daalmeer is dit een prima aanvulling. In die wijk was nog geen fietsenzaak.

Advertenties

Geplaatst op 2014-04-12, in Alkmaar en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s