Fietsfilm Sponsoring

BERGEN – In de afgelopen maand nam Wim van de Fietsersbond Bergen 1500 euro aan sponsorgeld van de Rabobank Noord-Kennemerland in ontvangst. Dat geld is al besteed aan de fietspromotiefilm van FV Media, die we hier al eerder hebben geplaatst. Het resterende geld kwam van fietsenmaker Busker, de gemeente Bergen en de landelijke Fietsersbond.

‘Fietsen is Fijn’ geldt natuurlijk niet alleen voor de gemeente Bergen (met leuke dorpen als Egmond, Bergen, Schoorl en Groet, een prachtig duingebied, veel bos, strand en polders) of de Regio Alkmaar, maar natuurlijk voor heel Nederland en verder.

Deze promotiefilm laat mooie voorbeelden zien, maar voor de Fietsersbond zit het echte werk ook in waarnemen en effectief overleggen met wegbeheerders als de gemeente. Daar kunnen we nog altijd actievelingen voor gebruiken. (Mailadadressen staan in de recher kolom.) Met de gemeente Bergen wordt op dit moment druk gewerkt aan een fietsbeleidsplan om fietsverbindingen gerieflijker en veiliger te maken. Deze week verscheen er over de Fietsfilm ook een stukje in de Flessenpost.

Geplaatst op 2014-12-15, in Bergen, Regio en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: