Van Noortwijktunnel weer Open!

HEERHUGOWAARD – Het is al maanden mis met de Van Noortwijktunnel, de nieuwe fietstunnel onder het spoor tussen het Trinitascollege en de sportvelden van De Vork. Hij kan ook goed gebruikt worden voor schoolfietsers die uit Langedijk komen en voor werkfietsers naar het noordelijke deel van de Zandhorst. Alleen hadden die tot enkele dagen terug een kano nodig:

Het probleem begon al in April-2015. Er is een afvoerleiding gebroken en de spoorwegen moet toestemming geven voor de reparatie door de verantwoordelijke aannemer. Al snel had de gemeente een tijdelijke pomp geplaatst, maar toen die het begaf liep deze tunnel weer langzaam vol, met als gevolgd dat fietsers er alleen kopje-onder doorheen konden badderen.

En net voordat we er een stuk over in de krant wilden krijgen, werd een nieuwe betere pomp door de gemeente geplaatst en kon dat mooi meegenomen worden in dit krantenbericht. Prima, maar dat had ook eerder gekund. En eigenlijk nemen we het de gemeente niet zo kwalijk maar meer de spoorwegen, die bijzonder weinig op heeft met de fietsers.

Geplaatst op 2016-01-24, in Heerhugowaard en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: