Fiets4daagse Alkmaar

ALKMAAR – De Fiets4Daagse Alkmaar is een nieuw evenement van Stichting Sportevenementen Le Champion en wordt gehouden van 18 t/m 21 juli. Als vervolg op Fiets4Daagse Schoorl, die bijna 30 jaar op de kalender van Le Champion heeft gestaan, is de Fiets4Daagse Alkmaar een vierdaagse in een nieuw jasje. Tijdens de Fiets4Daagse Alkmaar geniet je van al het moois dat de rijke omgeving van Alkmaar te bieden heeft. Alkmaar heeft een prachtig historisch centrum met een aantal bijzondere musea. Daarnaast ligt Alkmaar dichtbij het strand en de duinen én is de ligging van Alkmaar in het hart van Noord-Holland-Noord een geweldige uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten. De zomer is de mooiste periode om van Alkmaar en haar omgeving te genieten. Je kunt kiezen uit drie afstanden: 30, 50 en 80 km. Start en finish zijn bij Sporthal de Meent in Alkmaar. Op de laatste dag word je feestelijk onthaald in het centrum van Alkmaar. Inschrijven is al mogelijk, klik hier voor meer informatie.


Als regionale Fietsersbondafdeling zijn we in overleg met Le Champion om na te gaan wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn zeker geen tourclub, maar delen wel de liefde voor het fietsgebruik. Later meer.

Geplaatst op 2016-04-07, in Regio en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Ik sprak twee fietsers die in Brabant aan de Fiets 4 Daagse meededen. Trots vertelden ze dat ze wel 60 km. op een dag reden. Geen kunst: ze reden als 40-plussers op elektrische fietsen. (Ongevraagd) advies: een medaille voor 40 km. Want dit is natuurlijk geen kunst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: