Stand van Zaken

De afgelopen maand was het erg (lees te) rustig op onze website. Dat neemt niet weg dat we met van alles bezig zijn. In Alkmaar zijn we nog lang niet klaar met de fietspaaltjes. We werken constructief mee aan Alkmaar Fietst. Binnenkort is er een gesprek met de wethouder over allerlei fietsonderwerpen. Zo doen we ook ons best om de Laat-West open te houden voor fietsers.

De gemeenteraadsverkiezingen voor Alkmaar, Bergen en Heiloo vragen onze aandacht. Die van Dijk en Waard was al eerder afgelopen november. In Dijk en Waard proberen we een afwijkende rotonde voor de fietsers sin de voorrang te krijgen. In Bergen zitten we nog altijd met het stuifduin in onze maag. Daarover in de volgende Bergense Ketting mail meer.

Ook aan (fiets)wegwerkzaamheden gebeurt van alles. Zo doet de Rekervlotbrug het alweer een dikke maand en is het Zanderslootpad door Heiloo vervangen door eeb iets breder betonpad. Ze zijn er nog bezig met de Kerkelaan. De provincie is begonnen met de werkzaamheden aan de N243 tussen/langs Schermerhorn en Noordbeemster. Om die weg te verbreden worden een aantal geprinte fietsbruggen geplaatst. Bij elkaar wordt dat maanden omfietsen. We zijn netjes benaderd door de uitvoerder, maar het lijkt er niet op dat die iets met onze input heeft gedaan.

Voor al deze onderwerpen komen weldra berichten op deze website.

Geplaatst op 2022-01-31, in Regio. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: