Slim en Veilig Fietsen

ALKMAAR – Gisteren en vandaag (10 oktober 2015) staan we bij het Slimste Huis, dat zich rechts van de Mediamarkt op de 1e verdieping van de Noorder Arcade in Overstad bevindt. We zijn door hen uitgenodigd op de ‘Veiligheidsmarkt’ om meer informatie te geven over het fietsgebruik door ouderen en/of mensen met een beperking. Het Slimste Huis heeft als doel mensen langer zelfstandig te laten wonen, voorzien van slimme hulpmiddelen. Langer mobiel blijven hoort daar ook bij en in ons geval hoor je dan al snel de vraag om elektrisch ondersteunde fietsen en/of driewielfietsen. De Fietsersbond heeft daarbij een fietsschool voor mensen die een langere tijd niet hebben gefietst of onzeker zijn.

We hebben een speciaal overzicht gemaakt met tips voor Veilig fietsen en e-biken. (Dit was de voorlopige versie, morgen wordt die vervangen door een iets verbeterde.)

We zijn te vinden voor de Media Markt links aan het einde van de roltrap.

Daar geven we ook informatie over I Bike Alkmaar (Fietsplan gemeente Alkmaar) en alle andere zaken die met fietsen in de Regio Alkmaar te maken hebben.

Geplaatst op 2015-10-10, in Alkmaar en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: