Axel Noor(t/d)-Scharwoude

NOORD-SCHARWOUDE – De jongste fietsenmaker, Axel Noort, hadden we nogal laat in de gaten. Sinds begin dit jaar repareert hij fietsen aan de Dorpsstraat 652 in Noord-Scharwoude. Zo ongeveer tussen de N504 en de Willem de Zwijgerstraat. Op deze plek zat nog niet eerder een fietsenmaker.

Naast repareren van alle soorten fietsen verkoopt hij ook gewone (Dorps-) fietsen van Nederlandse makelij al dan niet met elektrische trapondersteuning. Graag verwijzen we naar zijn website, maar die is nog in aanbouw. We hebben hem toegevoegd aan onze servicepagina en wensen hem net als alle andere rijwielherstellers veel succes en tevreden klanten toe.

Axel participeerde de afgelopen maand ook in de Fair Tradedag van Langedijk, die helaas net als de gelijktijdige Molendag behoorlijk in het water viel.

Dat we hem de jongste fietsenmaker noemen zal hij vast niet erg vinden. Afgelopen jaar was hij de MBO Uitblinker van het Horizon College (Heerhugowaard). Hier een leuk stukje/filmje waar hij aan het werk is bij Jan Bouwes, die al jaren op de grens Noord-Scharwoude-Oudkarspel een fietsenzaak heeft aan dezelfde Dorppsstraat.


Aanvulling: Axel is in 2015 verhuisd naar Broek op Langedijk. Lees hier meer.

Geplaatst op 2014-05-28, in Langedijk en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: