Fietsenmaker Verschuivingen

Onze Service-pagina met fietsenzaken en -verhuurders is zo net bijgewerkt.

ALKMAAR/OUDORP – Anybikes, die recent een 2de vestiging had geopend aan de Scheldestraat in de Oudorperpolder (langs de Nieuwe Schermerweg), houdt het voor gezien. Voorlopig zitten ze weer alleen in Purmerend. Hun website doet het nog wel en Oudorpers en Alkmaarders die informatie zoeken over Anybikes kunnen daar nog gewoon terecht.

ALKMAAR – Fietsenmakerij Janson is alweer wat maanden van de Molenbuurt verhuisd naar een groter pand aan de Kennemersingel 48. Hemelsbreed een klein stukje.

SCHOORL – Sinds maart dit jaar bestaat MTB Centrum Schoorl. Zij verhuren hoofdzakelijk MTB’s (ATB’s) voor het mooie MounTainBike-rondje door de Schoorlse Duinen. Ze (Floors) repareren echter ook en beperken zich dan niet alleen tot MTB’s.

Vijf huisnummers eerder zit fietsenmaker Raat, die alle soorten fietsen verkoopt, verhuurt en repareert, maar die erg weinig doet met MTB’s. Wat dat betreft vullen beide elkaar goed aan.

Geplaatst op 2013-10-02, in Alkmaar, Bergen en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: